• بازدید کل : 2109175

روانشناسي ژنتيك دكتر محمود منصور

کتاب روانشناسی ژنتیک که به تحول روانی از تولد تا پیری می پردازد توسط دکتر محمود منصور تهیه و تنظیم شده است. سرفصل های این کتاب عبارتند از :
دیدگاه ها و روش ها – پایه های شکل گیری روان شناسی علمی – گسترۀ موضوع ها، نظریه ها و مراحل – گسترۀ چرخه ها و نظام ها – نظام گزل – نظام والن – نظام روان تحلیل گری – بازتاب تحولی: بازتاب شرطی، یادگیری و هشیاری – نظام پیاژه – دورۀ پیش تولدی – دورۀ کودکی – دورۀ نوجوانی – بزرگسالی – پیری : روزهای پایانی – بازی – تقلید.

به تعداد 395 صفحه pdf

مبلغ واقعی 19,244 تومان    15% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 16,357 تومان