• بازدید کل : 2094636

فایل پاورپوینت بررسی سوئیچگیرهای ۳۳ کیلو ولت

فایل پاورپوینت بررسی سوئیچگیرهای ۳۳ کیلو ولت

شامل نمایی از باس ۳۳kv ایستگاه برق اصلی،بریکر ۳۳KV در وضعیت TEST POSTION،نمایی از سلول مدار فرمان کلید ۳۳KV،نمائی ازکلید ۳۳ KV،وضعیتهای مختلف کلید ۳۳ KV،شاتر،وال بوشینگها،باس داکت ،شکل باس داکت با باس ۴۰۰ ولت LV،

مراحل انجام PPM روی بریکر ۳۳ KV،مراحل ایزوله یک بریکر،ارت کردن بریکر ۳۳KV،روش خارج کردن ارت بریکر ۳۳ KV،و… میباشد.

باس بار یا شینه :

میله ای از جنس رسانای مرغوب و تو خالی که دارای مقاومت حرارتی خوبی هم هستند که

فیدرها به آن نصب می شود و از شینه به ترانس می رود. خروجی فیدرها هم به شینه وصل هستند.

در شین تمام ژنراتورها از طریق ترانسفورماتورهای کاهنده و پس ازسنکرون شدن به هم می پیوندند و از آنجا بطور مستقیم با همان ولتاژ و یا به کمک ترانسفورماتور افزاینده یا کاهنده با ولتاژ دیگر به مصرف کننده ها و یا شین های دیگر هدایت می گردند. لذا می توان گفت که شین وسیله جمع و پخش انرژی در آن واحد است.

قدرت تولیدی توسط ژنراتورهای نیروگاه بایستی به یک نقطه جمع شوند که پس از سنکرون کردن ژنراتورها ، قدرت خروجی روی یک شین ۳۳ KVجمع می شوند و سپس به قسمتهای پایین دستی منتقل می شوند.

مبلغ واقعی 12,332 تومان    15% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 10,482 تومان

انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 575