خلاصه ترجمه داستان the fall of the house of usher

به تعداد 2 صفحه قابل ویرایش ورد

مناسب اساتید و دانشجویان زبان انگلیسی

راوی داستان فرد بی‌نامی است که پس از دریافت نامه‌ای از رودریک آشر، دوست دوران کودکیش که در آن از نگرانی خود دربارهٔ سلامتیش سخن گفته و اینکه فکر می‌کند بیمار است چون دچار علایمی همچون اضطراب و حساسیت به نور، صدا و بو شده‌است به دیدن او می‌رود. در آنجا درمی‌یابد که مادلین، خواهر دوقلوی رودریک نیز بیمار است و به دلیل ابتلا به جمود عضلانی در حالتی همچون مرده به سر می‌برد.

مبلغ واقعی 2,500 تومان    10% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 2,250 تومان

انتشار : ۹ تیر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 128