همراه دانشجو

کد تخفیف 20 درصدی حمایت از آموزش مجازی عبارت است از : majazi99

نظرسنجی سایت

دانشجوی کدام دانشگاه هستید و جزوات کدام سطح تحصیلی مورد نیاز شما می باشد.

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 403
  • بازدید دیروز : 402
  • بازدید کل : 2105825

پیوند ها

تحقیق با موضوع رنگها در صنایع غذایی


تحقیق با موضوع رنگها در صنایع غذایی

به تعداد 28 صفحه ورد قابل ویرایش

مناسب تحقیق کلاسی های طول ترم و چک لیست کنفرانس های دانشجویی

 

انواع رنگها از نظر منشا تولید،رنگها 

الف) پیگمانها و رنگهای معدنی

ب) مواد رنگ کننده طبیعی

ج) مواد رنگ کننده مصنوعی یا رنگهای قطرانی

خصوصیات اصلی رنگ دانه های طبیعی

گروه رنگدانه

رنگ

منبع

حلالیت

پایداری

آنتوسیانین ها

پرتقالی

گیاهان

محلول در آب

حساس به فلزات وPH ،ناپایدار در برابرحرارت

فلاونوئیدها

بی رنگ،زرد

اکثر گیاهان

محلول در آب

نسبتا پایدار در برابر حرارت

پروآنتوسیانیدین ها

بی رنگ

گیاهان

محلول در آب

پایدار در برابر حرارت

تانن ها

بی رنگ، زرد

گیاهان

محلول در آب

پایدار در برابر حرارت

بتا لائین ها

زرد،قرمز

گیاهان

محلول در آب

حساس به حرارت

کینون ها

زرد تا سیاه

گیاهان،باکتریها،جلبکها

محلول در آب

پایدار در برابر حرارت

گزانتون ها

زرد

گیاهان

محلول در آب

پایدار در برابر حرارت

کاروتنوئیدها

بی رنگ،زرد،قرمز

گیاهان

محلول در چربی

پایدار در برابر حرارت،حساس بهاکسیداسیون

کلروفیل ها

سبز،قهوه ای

گیاهان

حلالهای آلی

حساس به حرارت

رنگدانه های دارای هم

قرمز،قهوه ای

حیوانات

محلول در آب

حساس به حرارت

ریبو فلاوین

زرد مایل به سبز

گیاهان

محلول در آب

پایدار در برابر حرارتوPH

رنگهای افزودنی که نیاز به تایید ندارند

رنگ افزودنی

محدودیت

عصاره آناتو

هیچ

بتا ـ کاروتن

هیچ

پودر چغندر

هیچ

بتا ـ آپو ـ۸ ـ کاروتنال

۱۵میلی گرم برای هر پوند

کانتا گزانتین

۳۰میلی گرم برای هر پوند

کارامل

هیچ

کارمین

هیچ

روغن هویج

هیچ

عصاره کوچینیل

هیچ

آردپنبه دانه ، توست شده ، به طور نسبی روغن گیری شده،پخته شده

هیچ

گلوکونات آهن(فرو)

ایجاد رنگ در زیتون سیاه

عصاره های میوه و سبزی

هیچ

عصاره پوست انگور

نوشابه های غیر الکلی

پاپریکا،الئورزین پاپریکا

هیچ

ریبو فلاوین

هیچ

زعفران

هیچ

دی اکسید تیتا نیوم

حداکثر یک در صد

زرد چوبه،الئورزین زردچوبه

هیچ

اولتامارین آبی

ایجاد رنگ درنمک

 

 


مبلغ واقعی 11,284 تومان    15% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 9,591 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۸ اسفند ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 497

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

با هدف ارتقاء سطح علمی و ارائه ی خدمات آموزشی و اطلاع رسانی از آخرین و مهمترین اخبار دانشگاه در خدمت شما هستیم .

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما