پیوند ها
تحقیق با موضوع رنگها در صنایع غذایی
به تعداد 28 صفحه ورد قابل ویرایش
مناسب تحقیق کلاسی های طول ترم و چک لیست کنفرانس های دانشجویی
انواع رنگها از نظر منشا تولید،رنگها
الف) پیگمانها و رنگهای معدنی
ب) مواد رنگ کننده طبیعی
ج) مواد رنگ کننده مصنوعی یا رنگهای قطرانی
خصوصیات اصلی رنگ دانه های طبیعی
گروه رنگدانه |
رنگ |
منبع |
حلالیت |
پایداری |
آنتوسیانین ها |
پرتقالی |
گیاهان |
محلول در آب |
حساس به فلزات وPH ،ناپایدار در برابرحرارت |
فلاونوئیدها |
بی رنگ،زرد |
اکثر گیاهان |
محلول در آب |
نسبتا پایدار در برابر حرارت |
پروآنتوسیانیدین ها |
بی رنگ |
گیاهان |
محلول در آب |
پایدار در برابر حرارت |
تانن ها |
بی رنگ، زرد |
گیاهان |
محلول در آب |
پایدار در برابر حرارت |
بتا لائین ها |
زرد،قرمز |
گیاهان |
محلول در آب |
حساس به حرارت |
کینون ها |
زرد تا سیاه |
گیاهان،باکتریها،جلبکها |
محلول در آب |
پایدار در برابر حرارت |
گزانتون ها |
زرد |
گیاهان |
محلول در آب |
پایدار در برابر حرارت |
کاروتنوئیدها |
بی رنگ،زرد،قرمز |
گیاهان |
محلول در چربی |
پایدار در برابر حرارت،حساس بهاکسیداسیون |
کلروفیل ها |
سبز،قهوه ای |
گیاهان |
حلالهای آلی |
حساس به حرارت |
رنگدانه های دارای هم |
قرمز،قهوه ای |
حیوانات |
محلول در آب |
حساس به حرارت |
ریبو فلاوین |
زرد مایل به سبز |
گیاهان |
محلول در آب |
پایدار در برابر حرارتوPH |
رنگهای افزودنی که نیاز به تایید ندارند
رنگ افزودنی |
محدودیت |
عصاره آناتو |
هیچ |
بتا ـ کاروتن |
هیچ |
پودر چغندر |
هیچ |
بتا ـ آپو ـ۸ ـ کاروتنال |
۱۵میلی گرم برای هر پوند |
کانتا گزانتین |
۳۰میلی گرم برای هر پوند |
کارامل |
هیچ |
کارمین |
هیچ |
روغن هویج |
هیچ |
عصاره کوچینیل |
هیچ |
آردپنبه دانه ، توست شده ، به طور نسبی روغن گیری شده،پخته شده |
هیچ |
گلوکونات آهن(فرو) |
ایجاد رنگ در زیتون سیاه |
عصاره های میوه و سبزی |
هیچ |
عصاره پوست انگور |
نوشابه های غیر الکلی |
پاپریکا،الئورزین پاپریکا |
هیچ |
ریبو فلاوین |
هیچ |
زعفران |
هیچ |
دی اکسید تیتا نیوم |
حداکثر یک در صد |
زرد چوبه،الئورزین زردچوبه |
هیچ |
اولتامارین آبی |
ایجاد رنگ درنمک |
مبلغ واقعی 14,924 تومان 15% تخفیف مبلغ قابل پرداخت 12,685 تومان
برچسب های مهم